6 Woningontruimservices

Woningontruiming aan huis | Klussen aan huis

Moet er een huis geleegd worden? Onze aanbieders van woningontruiming kunnen zowel koop als huurhuizen volledig ontruimen en vervolgens in verkoop of verhuurbare staat opleveren. De bij Dinst aangesloten woningontruimers zijn allemaal gecontroleerde en gecertificeerde woningontruimers. Zij doen dit op een verantwoordelijke manier, rekening houdend met persoonlijke wensen. Of dit nu gaat over de verkoop van een woning, bij het overlijden van een dierbare, of het verhuizen naar een nieuwe plek. Kies uit het onderstaande aanbod en boek direct een woningontruimer die het beste bij jou past.

Alle woningontruimservices zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 9.2 (6 beoordelaars).

De beste woningontruimservices aan huis in Nederland

Woningontruimservices in Nederland scoren gemiddeld een 9.2 op basis van 6 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende woningontruimservices aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een woningontruimservice waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een woningontruimservice aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze woningontruimservices en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Woningontruimservices zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een woningontruimservice die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Woningontruimservices aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de woningontruimservice een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een woningontruimservice op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Woningontruimservices aan op de volgende locaties.