Olivier Coops voor de week van Olivier Nieuwsbrief

Blijf elke week op de hoogte van de nieuwste actualiteiten rondom ouderenzorg!

Welkom bij Oliviers week in de Mantelzorg. Olivier schrijft in deze wekelijkse nieuwsbrief over recente ontwikkelingen in en rondom mantelzorg, ondersteund met en in relatie tot, actualiteiten uit het nieuws. Hier beneden kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief door je emailadres in te vullen en op de knop 'Inschrijven voor de Week van Olivier' te klikken.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor mantelzorgers, senioren, zorgprofessionals of geïnteresseerden die meer willen weten wat er speelt in de wereld van de mantelzorg, thuiszorg en ouderenzorg.

Wekelijks in je inbox
Al meer dan 350 volgers
10 Edities
Actueel en relevant

Wat is er zoal te lezen in de nieuwsbrief?

De week van Olivier heeft als insteek leuk, relevant en snel te zijn. Even lezen in de trein, op een bankje in het park of op het einde van de (werk) dag. Goede artikelen, leuke video’s, podcasts, blogs, columns uit tijdschriften en kranten en meer. Daarnaast schrijft Olivier wekelijks een kort opiniestuk en gaat hij in op zaken die nu spelen in de media of verhalen uit zijn persoonlijke omgeving.

Waarom Olivier?

Olivier is de oprichter van de sociale onderneming Dinst en heeft het zijn persoonlijke missie gemaakt om langer, zelfstandig thuis wonen op een waardige manier mogelijk te maken. Hij heeft een platform opgericht waarbij hulpvragers en dienstverleners op een fijne, maar bovenal menselijke en vertrouwde manier samenkomen. In deze wekelijkse nieuwsbrief vertelt hij over de dagelijkse praktijk, deelt hij ervaringsverhalen en zetelt hij zich midden in actuele discussies over mantelzorg, ouderenzorg en soortgelijke thema’s.

Olivier Coops voor de week van Olivier Nieuwsbrief