8 Verzorgers

Verzorging aan huis | Gezondheid

Heb je iemand nodig die helpt bij (lichamelijke) verzorging? Kun je bepaalde dingen niet meer zelf, of heb je op sommige dagen hulp nodig? Dan kunnen de verzorgende helpers van Dinst oplossing bieden. De verzorgers die je via Dinst kunt boeken zijn door ons persoonlijk gecontroleerd, dus je kunt op een veilige manier door ons aanbod browsen om te zien welke verzorger het beste past bij jouw wensen. Kies uit onderstaande video’s de verzorger die het beste bij jou past en kom direct in contact.

Alle verzorgers zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 9.0 (2 beoordelaars).

De beste verzorgers aan huis in Nederland

Verzorgers in Nederland scoren gemiddeld een 9.0 op basis van 2 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende verzorgers aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een verzorger waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een verzorger aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze verzorgers en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Verzorgers zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een verzorger die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Verzorgers aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de verzorger een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een verzorger op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Verzorgers aan op de volgende locaties.