11 Verhuizers

Verhuizingen aan huis | Klussen aan huis

In plaats van alles zelf te verslepen kun je er ook voor kiezen om een van onze sterke mannen en vrouwen verhuisteams te boeken! Verhuizen is geen pretje. Fysiek is het zwaar en familie en vrienden belasten om te helpen levert vaak een hoop logistieke problematiek op. Maak het jezelf makkelijk en boek verhuizers via Dinst. Dinst heeft professionele verhuizers in de aanbieding die kunnen zorgen dat al jouw spullen op een veilige manier van locatie A naar B kunnen komen. Maak kennis met onze verhuizers in onderstaande video’s en boek jouw ideale verhuisservice

Alle verhuizers zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 9.4 (10 beoordelaars).

De beste verhuizers aan huis in Nederland

Verhuizers in Nederland scoren gemiddeld een 9.4 op basis van 10 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende verhuizers aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een verhuizer waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een verhuizer aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze verhuizers en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Verhuizers zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een verhuizer die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Verhuizers aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de verhuizer een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een verhuizer op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Verhuizers aan op de volgende locaties.