10 Tuinmannen

Tuinmannen aan huis | Klussen aan huis

De tuinmannen van Dinst zijn betrouwbare, goede en gezellige werkers die jouw tuin in een mum van tijd weer tip top in orde kunnen maken. Snoeien of maaien, zagen of knippen, je tuin winterklaar maken, in goed of slecht weer, de tuinmannen helpen graag uit. Maak een keuze uit een van onze tuinmannen in onderstaande video’s en zie precies welke tuinman bij jou op de stoep komt te staan. Alle tuinmannen die zich aanmelden bij Dinst zijn gecontroleerde, betrouwbare dienstverleners, dat is wel zo fijn. Net zoals alle andere diensten die je bij Dinst kunt boeken.

Alle tuinmannen zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 9.0 (11 beoordelaars).

De beste tuinmannen aan huis in Nederland

Tuinmannen in Nederland scoren gemiddeld een 9.0 op basis van 11 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende tuinmannen aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een tuinman waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een tuinman aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze tuinmannen en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Tuinmannen zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een tuinman die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Tuinmannen aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de tuinman een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een tuinman op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Tuinmannen aan op de volgende locaties.