Wat is PGB Wmo?

Met een pgb-Wmo kan je een budget aanvragen voor ondersteuning en begeleiding dat valt onder de wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Dit is bedoelt zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Met een pgb-Wmo kan je bij Dinst diverse vormen van ondersteuning boeken.

De aanbieder is niet Dinst maar de door jou gekozen dienstverlener op Dinst. Dinst brengt jou ‘slechts’ in contact met een dienstverlener. Als je gebruik wil maken van een pgb moet je zelf een administratie bijhouden en een contract afsluiten met de dienst (zorg) verlener.

Mocht je vragen hebben over pgb en onze beschikbare diensten neem dan contact op met Dinst. Zie de volgende pagina met onze contactgegevens.


Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals

Stel een vraag

Vul je gegevens hieronder in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dinst staat altijd voor je klaar

Heb je een vraag, neem gerust contact op. We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Op werkdagen reageren we binnen 24 uur op e-mail.

Klantenservice

Zoek online de antwoorden op je vraag.

085-2500821

Maandag tot en met Vrijdag van 9:00 tot 17:00 tegen lokaal tarief.

contact@dinst.nl

We reageren doordeweeks binnen 24 uur op je e-mail.