Thuiskappers in Haarlem

Thuiskappers aan huis | Uiterlijke verzorging

Wil je het haar thuis laten watergolven of heb je andere haarwensen? Voor de beste thuiskappers ben jij bij Dinst aan het juiste adres. Via Dinst kun je zorgen dat jouw ideale kapper snel bij jou op de stoep staat. Kleuren, föhnen, wassen & knippen, watergolven of scheren, het is allemaal geen probleem. Onze kappers in kenmerken zich door op betrouwbare en eerlijke wijze jouw wensen uit te voeren. Onze thuiskappers hebben een persoonlijke aanpak en maken daarnaast graag een babbeltje, want ook dat is belangrijk! Al onze thuiskappers, net als alle andere dienstverleners bij Dinst, zijn door ons persoonlijk gecontroleerd en zeer betrouwbaar. Maak een keuze uit onderstaande video’s voor de kapper die binnenkort jouw haarwensen mag vervullen.

We hebben nog geen aangesloten dienstverleners die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn. Vul het vragenformulier hieronder in of bel 085-2500821

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

Zoek je Thuiskappers in Haarlem?

Licht je hulpvraag hieronder toe. Dan gaan direct voor je op zoek. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn.
bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

De beste thuiskappers aan huis in Haarlem

Thuiskappers in Haarlem.

In Haarlem op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende thuiskappers aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een thuiskapper waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een thuiskapper aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze thuiskappers en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Thuiskappers zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Haarlemmers

Zoek je een thuiskapper die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Thuiskappers aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de thuiskapper een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een thuiskapper op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Thuiskappers aan op de volgende locaties.