Tandprothetici in Apeldoorn

Tandprotheticus aan huis | Gezondheid

Het opmeten voor een kunst gebit kan een tijdrovende klus zijn. Een tandprotheticus aan huis kan voor deze en andere problematiek soelaas bieden. Met het gemak van het eigen huis en met een duidelijke tijdafspraak naar wens kun je via Dinst een tandprotheticus boeken. De perfecte pasvorm kan namelijk even duren. Thuis beslissingen maken vanuit de eigen stoel kan dan een mooi vooruitzicht zijn. Kies hieronder uit een tandprotheticus die jou het meest aanspreekt.

We hebben nog geen aangesloten dienstverleners die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn. Vul het vragenformulier hieronder in of bel 085-2500821

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

Zoek je Tandprotheticus in Apeldoorn?

Licht je hulpvraag hieronder toe. Dan gaan direct voor je op zoek. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn.
bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

De beste tandprothetici aan huis in Apeldoorn

Tandprothetici in Apeldoorn.

In Apeldoorn op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende tandprothetici aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een tandprotheticus waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een tandprotheticus aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze tandprothetici en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Tandprothetici zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Apeldoorners

Zoek je een tandprotheticus die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Tandprothetici aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de tandprotheticus een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een tandprotheticus op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Tandprothetici aan op de volgende locaties.