11

Sport en beweging aan huis | Overige

Heb je zin om wat meer te sporten maar kun je het huis niet uit? Of, misschien zoek je een persoonlijke begeleidende sport coach? Dinst biedt ook coaches aan die je in eigen huis (en daarbuiten) kunnen helpen te bewegen. Beweging is belangrijk voor een gezonde levensstijl. Boek daarom een bewegingscoach via Dinst die je kan helpen fit te worden. Alle dienstverleners via Dinst zijn persoonlijk door ons gecontroleerd en kun je met vertrouwen boeken. Maak een keuze uit onderstaande introductievideo’s voor de ideale sportcoach die jou mag komen uithelpen.

Alle zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 8.7 (16 beoordelaars).

De beste aan huis in Nederland

in Nederland scoren gemiddeld een 8.7 op basis van 16 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook aan op de volgende locaties.