Schoonsteenvegers in Apeldoorn

Schoorsteenvegers aan huis | Klussen aan huis

Zoek je iemand die de schoorsteen kan onderhouden? Zoek dan niet langer. De schoorsteenvegers van Dinst kunnen zorgen dat je haard weer het hele jaar, zonder problemen, kan branden. De schoorsteenvegers aangesloten bij Dinst zijn allen gecontroleerde en professionele schoorsteenvegers die hun werk efficiënt uitvoeren. Ook voor een persoonlijke benadering zijn de dienstverleners te porren. Kies uit onderstaande video’s om te kijken welke schoorsteenveger jouw haard weer tip top in orde mag maken.

We hebben nog geen aangesloten dienstverleners die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn. Vul het vragenformulier hieronder in of bel 085-2500821

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

Zoek je Schoorsteenvegers in Apeldoorn?

Licht je hulpvraag hieronder toe. Dan gaan direct voor je op zoek. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn.
bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

De beste schoonsteenvegers aan huis in Apeldoorn

Schoonsteenvegers in Apeldoorn.

In Apeldoorn op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende schoonsteenvegers aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een schoorsteenveger waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een schoorsteenveger aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze schoonsteenvegers en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Schoonsteenvegers zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Apeldoorners

Zoek je een schoorsteenveger die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Schoonsteenvegers aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de schoorsteenveger een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een schoorsteenveger op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Schoonsteenvegers aan op de volgende locaties.