3 Schilders

Schilder aan huis aan huis | Klussen aan huis

Mogen de muren wel weer gewit worden? Of wil je het hek buiten laten verven? Streepvrij en professioneel. De schilders van Dinst bieden dan dé oplossing. De schilders via Dinst zijn allen professionele en zeer gedreven om, op persoonlijke wijze, jouw schilderwensen te vervullen. Wacht dus niet langer, kijk hier beneden en kies een schilder uit die binnenkort jouw huis onder handen mag nemen.

Alle schilders zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 8.0 (2 beoordelaars).

De beste schilders aan huis in Nederland

Schilders in Nederland scoren gemiddeld een 8.0 op basis van 2 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende schilders aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een schilder waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een schilder aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze schilders en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Schilders zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een schilder die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Schilders aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de schilder een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een schilder op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Schilders aan op de volgende locaties.