Psychologen in Amersfoort

Psychologische hulp aan huis | Gezondheid

Heb je persoonlijke problemen, maar weet je niet waar je terecht kan? Ben je op zoek naar een luisterend oor en/of wat advies? Of misschien wil je gewoon even van je afblazen. Via Dinst kun je psychologische hulp boeken aan huis. Vanuit de veilige omgeving van je eigen stoel kun je werken aan persoonlijke zaken met een geschoolde professional. Bekijk onderstaande video’s en maak een keuze voor de psychologische medewerker die het beste bij jou past.

We hebben nog geen aangesloten dienstverleners die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn. Vul het vragenformulier hieronder in of bel 085-2500821

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

Zoek je Psychologische hulp in Amersfoort?

Licht je hulpvraag hieronder toe. Dan gaan direct voor je op zoek. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn.
bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

De beste psychologen aan huis in Amersfoort

Psychologen in Amersfoort.

In Amersfoort op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende psychologen aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een psycholoog waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een psycholoog aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze psychologen en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Psychologen zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Amersfoorters

Zoek je een psycholoog die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Psychologen aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de psycholoog een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een psycholoog op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Psychologen aan op de volgende locaties.