1 Psycholoog

Psychologische hulp aan huis | Gezondheid

Heb je persoonlijke problemen, maar weet je niet waar je terecht kan? Ben je op zoek naar een luisterend oor en/of wat advies? Of misschien wil je gewoon even van je afblazen. Via Dinst kun je psychologische hulp boeken aan huis. Vanuit de veilige omgeving van je eigen stoel kun je werken aan persoonlijke zaken met een geschoolde professional. Bekijk onderstaande video’s en maak een keuze voor de psychologische medewerker die het beste bij jou past.

Alle psychologen zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 9.0 (2 beoordelaars).

De beste psychologen aan huis in Nederland

Psychologen in Nederland scoren gemiddeld een 9.0 op basis van 2 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende psychologen aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een psycholoog waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een psycholoog aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze psychologen en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Psychologen zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een psycholoog die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Psychologen aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de psycholoog een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een psycholoog op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Psychologen aan op de volgende locaties.