2 Pruikenservices

Pruikenservice aan huis aan huis | Uiterlijke verzorging

Wil je een pruik? Of beter gezegd: ben je op zoek naar een nieuw kapsel? Om tal van redenen kun je ervoor kiezen om een pruik te nemen. Feit is dat onze pruikenservices aan huis met veel respect en waardigheid zullen meedenken om jou een ideale coupe te geven. Of het nu komt door ziekte of om een andere reden: een mooi aangemeten pruik kan je een hoop waardigheid geven. Via Dinst kun je professionele pruikenmakers bestellen die door ons zijn gecontroleerd en met veel passie hun beroep uitoefenen. Kies uit onderstaande introductievideo’s voor een pruikenmaker die bij jou langs mag komen.

Alle pruikenservices zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 9.5 (4 beoordelaars).

De beste pruikenservices aan huis in Nederland

Pruikenservices in Nederland scoren gemiddeld een 9.5 op basis van 4 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende pruikenservices aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een pruikenservice waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een pruikenservice aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze pruikenservices en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Pruikenservices zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een pruikenservice die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Pruikenservices aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de pruikenservice een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een pruikenservice op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Pruikenservices aan op de volgende locaties.