1 Podoloog

Podoloog aan huis | Gezondheid

Vaak kunnen rug of enkelklachten direct terug te leiden zijn tot de voet. Ook bij diabetes heb je een verhoogde kans op voetproblematiek. Kortom: heb je een absolute voetspecialist nodig? Dan kan Dinst helpen. Via Dinst zijn er professionele podologen verbonden die kunnen helpen met jouw voetproblematiek. Met het gemak dat ze je thuis kunnen helpen op een moment dat jou uitkomt. Wacht dus niet langer, kies een podoloog uit onderstaande video’s en boek een thuisafspraak.

Alle podologen zijn door Dinst gescreend .

De beste podologen aan huis in Nederland

Podologen in Nederland.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende podologen aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een podoloog waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een podoloog aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze podologen en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Podologen zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een podoloog die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Podologen aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de podoloog een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een podoloog op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Podologen aan op de volgende locaties.