Partners

Dinst werkt samen met de volgende partners.

 • Vivium (hoofdpartner)

  Of het nu gaat om zelfstandig wonen, revalidatie, goede zorg of plezierig leven: Vivium helpt mensen verder. Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. We helpen u uw eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Lees hier meer over de samenwerking tussen Vivium en Dinst.

 • Gelukkig Thuis

  Gelukkig Thuis wil een warme deken zijn voor iedereen die praktische hulp aan huis nodig heeft. Met handige diensten, leuke activiteiten, mooie producten en slimme oplossingen leveren zij graag een bijdrage aan uw gezondheid, welbevinden en levensgeluk. Gelukkig Thuis is actief in de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard en de regio Arnhem/Nijmegen.

 • Evita Zorg

  Evita Zorg is een innovatieve thuiszorgorganisatie en is gevestigd in Den Haag. Het werkgebied van Evita is regio Haaglanden. Evita Zorg onderscheidt zich door haar manier van werken. Zo is Evita van mening dat thuiszorg veel efficiënter kan. Onze zorgverleners denken met u mee over invulling met de zorg. Zij werken daarbij klantgericht met als doel u te ondersteunen zelf zo lang mogelijk de regie over uw leven te laten voeren. Door onze zorgverleners zelfsturend te laten werken, inspireren wij hen.

 • NL voor elkaar

  Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft, waar een ander misschien om verlegen zit. Een vlotte babbel, talent voor techniek, een passie voor poetsen, een sterke arm voor een boodschappentas of bijvoorbeeld een uurtje voetballen op zondag. Door wat de één kan te koppelen aan wat de ander nodig heeft, zorgen we ervoor dat mensen elkaar een handje kunnen helpen. Zo maken we de samenleving op een simpele manier leuker, vriendelijker en socialer.

 • Social Enterprise NL

  De huidige maatschappelijke uitdagingen vragen om een andere economische benadering. Een economie die werkt voor mensen: circulair, armoedevrij en inclusief. Dat vraagt innovatieve oplossingen. Hiervoor zijn ondernemers nodig die geld als middel zien en niet als doel. Sociaal ondernemers, die ondernemen om de wereld te verbeteren. Social Enterprise NL is aanjager van de groeiende beweging van sociaal ondernemers, zodat steeds meer maatschappelijke en economische impact kan worden gecreëerd.

 • SIDN fonds

  SIDN fonds staat voor een sterk internet voor iedereen. SIDN investeert in projecten met lef en maatschappelijke meerwaarde, die bijdragen aan een sterker internet, empowerment van de gebruiker of die het internet op een vernieuwende manier inzetten. Het internet zoals wij dat kennen -open, vrij en betrouwbaar- staat steeds meer onder druk. Het is zaak om in te zetten op oplossingen die de veiligheid en stabiliteit van en het vertrouwen in internet garanderen. Het SIDN fonds is op zoek naar die oplossingen.

 • Haëlla Stichting

  Al meer dan 45 jaar steunt de Haëlla Stichting solidaire, barmhartige, soms conventionele, vaak kleinschalige projecten in binnen- en buitenland. Inspirerende projecten die veelal kwetsbare mensen helpen, mensenrechten beschermen, een duurzame samenleving realiseren en de wereldvrede bevorderen. Een eigenwijs vermogensfonds met grote ambities dat daarmee haar steentje wil bijdragen. Onafhankelijk en flexibel kijkt, luistert, denkt en helpt de Haëlla Stichting mee waar zij vindt dat het zou moeten. Hierbij zijn we bereid tijd te investeren in kleinschalige initiatieven en risico te nemen om dromen te realiseren van organisaties en groepen mensen die zich enthousiast en bevlogen inzetten voor de samenleving.

 • RCOAK

  Stichting RCOAK (Roomsch Catholijk Oude Armen Kantoor) is een Amsterdams charitatief vermogensfonds gevestigd in een van de twee hofjes van Stichting RCOAK, "Liefde is het Fondament", aan de Keizersgracht te Amsterdam. Wij ondersteunen uit de opbrengst van ons vermogen initiatieven en projecten, binnen Amsterdam, die de kwaliteit van leven van ouderen en kwetsbare groepen bevorderen. Stichting RCOAK kent een rijke geschiedenis van meer dan 400 jaar. Hiermee behoort de Stichting tot de oudste charitatieve vermogensfondsen in Nederland.