1 Opticiën

Opticiens aan huis | Gezondheid

Kun je de ondertiteling niet meer lezen op tv? Of heb je moeite tijdens het lezen van een boek? Vaak zijn dit signalen die erop wijzen dat je ogen achteruit zijn gegaan. Een goede opticien aan huis kan dan een oplossing bieden. De opticiens, aangesloten bij Dinst, zijn allen professionele en geschoolde opticiens die een goede service aan huis kunnen bieden. Geen wachtrijen en op een moment wanneer het jou uitkomt. Kies uit onderstaande introductievideo’s voor de opticien die jou het beste gevoel geeft. Maak vervolgen een directe afspraak en hij of zij zal snel bij jou op de stoep staan.

Alle opticiëns zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 9.6 (2 beoordelaars).

De beste opticiëns aan huis in Nederland

Opticiëns in Nederland scoren gemiddeld een 9.6 op basis van 2 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende opticiëns aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een opticiën waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een opticiën aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze opticiëns en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Opticiëns zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een opticiën die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Opticiëns aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de opticiën een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een opticiën op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Opticiëns aan op de volgende locaties.