8 Opruimcoaches in Den Haag

Opruimcoach aan huis | Huishoudelijk

Kan je huis wel wat opruimwerk gebruiken? Kun je bepaalde dingen niet meer zelf, maar vind je het moeilijk om hulp te vragen? Heb je teveel spullen op zolder staan, maar je weet niet wat je ermee moet? De opruimcoaches die zijn aangesloten bij Dinst kunnen helpen om orde te scheppen in huis. Alle opruimcoaches bij Dinst zijn gecontroleerde dienstverleners, dus je bent altijd gegarandeerd van een goede,betrouwbare, persoonlijke service. Bekijk onderstaande video’s en maak een keuze uit de opruimcoach die het beste bij jou past.

Alle opruimcoaches zijn door Dinst gescreend en gemiddeld door Den Haag beoordeeld met een 9.1 (11 Hagenaren).

De beste opruimcoaches aan huis in Den Haag

Opruimcoaches in Den Haag scoren gemiddeld een 9.1 op basis van 11 referenties.

In Den Haag op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende opruimcoaches aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een opruimcoach waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een opruimcoach aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze opruimcoaches en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Opruimcoaches zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Hagenaren

Zoek je een opruimcoach die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Opruimcoaches aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de opruimcoach een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een opruimcoach op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Opruimcoaches aan op de volgende locaties.