1 Meditatiecoach in Den Haag

Meditatie aan huis | Overige

Meditatie aan huis kan ontzettend rustgevend werken. Onze meditatie specialisten helpen je thuis om je gedachten weer op orde te brengen. In sommige gevallen worden er ook bepaalde ademhalingstechnieken en yoga cursussen aangeboden. Meditatie komt oorspronkelijk uit het Boeddhisme en is een goed middel om weer tot rust te komen. In onze snelle samenleving vergeten we onszelf nog weleens. Meditatie kan dan de oplossing bieden. Uit onderstaande introductie video’s kun je een keuze maken uit de meditatie specialist die jou het beste gevoel geeft. Boek een dienst en maak een afspraak.

Alle meditatiecoaches zijn door Dinst gescreend .

De beste meditatiecoaches aan huis in Den Haag

Meditatiecoaches in Den Haag.

In Den Haag op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende meditatiecoaches aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een meditatiecoach waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een meditatiecoach aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze meditatiecoaches en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Meditatiecoaches zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Hagenaren

Zoek je een meditatiecoach die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Meditatiecoaches aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de meditatiecoach een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een meditatiecoach op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Meditatiecoaches aan op de volgende locaties.