Meditatiecoaches in Amersfoort

Meditatie aan huis | Overige

Meditatie aan huis kan ontzettend rustgevend werken. Onze meditatie specialisten helpen je thuis om je gedachten weer op orde te brengen. In sommige gevallen worden er ook bepaalde ademhalingstechnieken en yoga cursussen aangeboden. Meditatie komt oorspronkelijk uit het Boeddhisme en is een goed middel om weer tot rust te komen. In onze snelle samenleving vergeten we onszelf nog weleens. Meditatie kan dan de oplossing bieden. Uit onderstaande introductie video’s kun je een keuze maken uit de meditatie specialist die jou het beste gevoel geeft. Boek een dienst en maak een afspraak.

We hebben nog geen aangesloten dienstverleners die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn. Vul het vragenformulier hieronder in of bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

Zoek je Meditatie in Amersfoort?

Licht je hulpvraag hieronder toe. Dan gaan direct voor je op zoek. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn.
bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

De beste meditatiecoaches aan huis in Amersfoort

Meditatiecoaches in Amersfoort.

In Amersfoort op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende meditatiecoaches aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een meditatiecoach waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een meditatiecoach aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze meditatiecoaches en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Meditatiecoaches zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Amersfoorters

Zoek je een meditatiecoach die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Meditatiecoaches aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de meditatiecoach een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een meditatiecoach op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Meditatiecoaches aan op de volgende locaties.