1 Medisch pedicure in Apeldoorn

Medisch pedicure aan huis | Gezondheid

Diabetes of reumapatiënten hebben soms net dat extra beetje voetzorg nodig dat onze medische pedicures op een fijne, professionele en betrouwbare wijze kunnen behandelen. Deze, maar ook andere voetproblematiek, kan behandeld worden door onze medische pedicure specialisten. Alle dienstverleners, aangesloten bij Dinst, zijn betrouwbare en professionele dienstverleners die hun diensten aan huis aanbieden. Kies uit onderstaande video’s om te beslissen welke medische pedicure behandelaar bij jou op de stoep mag komen te staan.

Alle medisch pedicures zijn door Dinst gescreend en gemiddeld door Apeldoorn beoordeeld met een 8.6 (27 Apeldoorners).

De beste medisch pedicures aan huis in Apeldoorn

Medisch pedicures in Apeldoorn scoren gemiddeld een 8.6 op basis van 27 referenties.

In Apeldoorn op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende medisch pedicures aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een medisch pedicure waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een medisch pedicure aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze medisch pedicures en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Medisch pedicures zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Apeldoorners

Zoek je een medisch pedicure die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Medisch pedicures aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de medisch pedicure een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een medisch pedicure op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Medisch pedicures aan op de volgende locaties.