1 Manicure in Amersfoort

Manicure aan huis aan huis | Uiterlijke verzorging

Hebben je handen en vingers behoefte aan een fijne behandeling? Met het gemak van thuisservice in het vooruitzicht faciliteren de dienstverleners van Dinst precies in die behoefte. Onze manicure specialisten aan huis zijn zorgvuldig geselecteerd. Via een persoonlijk introductievideo, hier beneden, kun je de manicure vinden die het beste bij jou past. Alle dienstverleners bij Dinst zijn gecontroleerde dienstverleners, dus je bent altijd gegarandeerd van een goede,betrouwbare, persoonlijke service. Kies uit de onderstaande video’s jouw ideale manicure en boek een manicure.

Alle manicures zijn door Dinst gescreend en gemiddeld door Amersfoort beoordeeld met een 8.6 (27 Amersfoorters).

De beste manicures aan huis in Amersfoort

Manicures in Amersfoort scoren gemiddeld een 8.6 op basis van 27 referenties.

In Amersfoort op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende manicures aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een manicure waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een manicure aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze manicures en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Manicures zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Amersfoorters

Zoek je een manicure die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Manicures aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de manicure een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een manicure op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Manicures aan op de volgende locaties.