1 Loodgieter in Haarlem

Loodgieters aan huis | Klussen aan huis

Heb je last van een lekkende bovenleiding, of een wasbak die constant verstopt raakt? Of misschien heb je wel andere problemen waar een loodgieter voor nodig is om het op te lossen. Zoek dan niet verder. In onderstaande video’s vind je de beste loodgieters. Alle loodgieters, net zoals alle andere dienstverleners bij Dinst, zijn gecontroleerde en betrouwbare dienstverleners die je zorgeloos kunt boeken. Dinst zorgt voor de beste, leukste maar bovenal de betrouwbaarste dienstverleners aan huis, op een transparante wijze! Kies dus jouw ideale loodgieter uit onderstaande introductie video’s en zie direct wie binnenkort op jouw stoep staat.

Alle loodgieters zijn door Dinst gescreend .

De beste loodgieters aan huis in Haarlem

Loodgieters in Haarlem.

In Haarlem op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende loodgieters aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een loodgieter waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een loodgieter aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze loodgieters en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Loodgieters zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Haarlemmers

Zoek je een loodgieter die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Loodgieters aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de loodgieter een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een loodgieter op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Loodgieters aan op de volgende locaties.