Logopedisten

Logopedie aan huis | Gezondheid

Stotter je? Of heb je moeite met het uitspreken van bepaalde klanken, dan kan Dinst misschien van Dienst zijn. Weinig zaken zijn vervelender dan je niet fijn te voelen tijdens momenten waarbij je moet communiceren. Een logopedist kan helpen en adviseren met zaken rondom het gehoor, de stem, taal of uitspraak. Alle logopedisten aangesloten bij Dinst zijn gecontroleerde dienstverleners, dus je bent altijd gegarandeerd van een goede,betrouwbare, persoonlijke service aan huis. Maak hieronder je keuze uit ons aanbod logopedisten en boek een specialist die jou het beste gevoel geeft.

We hebben nog geen aangesloten dienstverleners die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn. Vul het vragenformulier hieronder in of bel 085-2500821

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

Zoek je Logopedie bij jouw in de buurt?

Licht je hulpvraag hieronder toe. Dan gaan direct voor je op zoek. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn.
bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

De beste logopedisten aan huis in Nederland

Logopedisten in Nederland.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende logopedisten aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een logopedist waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een logopedist aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze logopedisten en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Logopedisten zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een logopedist die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Logopedisten aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de logopedist een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een logopedist op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Logopedisten aan op de volgende locaties.