Stylisten in Apeldoorn

Kleding aan huis aan huis | Uiterlijke verzorging

Is het niet mogelijk of wil je het huis niet uit om kleren te passen? Dinst heeft verschillende dienstverleners die kleiding aan huis komen brengen, zodat je kunt meten en passen vanuit je eigen woonkamer. Welke maat je ook hebt, onze dienstverleners zijn van alle markten thuis. Broeken, truien, T-shirts, jassen: het maakt allemaal niet uit. Aan huis kan geleverd worden! Kies uit onderstaande kledingsverkopers voor jouw ideale keuze en boek direct een dienst bij Dinst. Alle dienstverleners bij Dinst zijn gecontroleerde dienstverleners, dus je bent altijd gegarandeerd van een goede,betrouwbare, persoonlijke service.

We hebben nog geen aangesloten dienstverleners die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn. Vul het vragenformulier hieronder in of bel 085-2500821

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

Zoek je Kleding aan huis in Apeldoorn?

Licht je hulpvraag hieronder toe. Dan gaan direct voor je op zoek. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn.
bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

De beste stylisten aan huis in Apeldoorn

Stylisten in Apeldoorn.

In Apeldoorn op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende stylisten aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een styilist waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een styilist aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze stylisten en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Stylisten zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Apeldoorners

Zoek je een styilist die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Stylisten aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de styilist een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een styilist op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Stylisten aan op de volgende locaties.