1 Installateur in Apeldoorn

Installateur aan huis | Klussen aan huis

Ben je op zoek naar een betrouwbare installateur aan huis? Voor monteurs, elektriciens , loodgieters of andere praktische diensten aan huis kun je de dienstverleners van Dinst inschakelen. Al onze installateurs zijn door ons persoonlijk gecontroleerd en via onderstaande video’s kun je een keuze maken uit jouw ideale installateur. Of dit nu een grote of een kleine klus betreft.

Alle installateurs zijn door Dinst gescreend .

De beste installateurs aan huis in Apeldoorn

Installateurs in Apeldoorn.

In Apeldoorn op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende installateurs aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een installateur waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een installateur aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze installateurs en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Installateurs zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Apeldoorners

Zoek je een installateur die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Installateurs aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de installateur een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een installateur op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Installateurs aan op de volgende locaties.