1

Huisdierverzorging aan huis | Huishoudelijk

Dinst heeft een breed scala aan dienstverleners die de zorg voor huisdieren tijdelijk van je kunnen overnemen. Of het nu een kat, geit, schildpad, goudvis of hond betreft. Bekijk ons aanbod hieronder en kies uiteindelijk een geschikte huisdierverzorger. Alle dienstverleners die bij Dinst zijn aangesloten zijn gecontroleerde dienstverleners met een persoonlijk aanpak. Maak dus snel je keuze hier beneden.

Alle zijn door Dinst gescreend .

De beste aan huis in Nederland

in Nederland.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook aan op de volgende locaties.