2 Haptotherapeuten

Haptotherapie aan huis | Gezondheid

Haptonomie gaat over de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Onze haptotherapeuten leren je beter omgaan met gevoelens van onmacht of ontevredenheid en een hoop andere zaken! Binnen de haptonomie geldt immers: heb je klachten, dan zit daar vast een betekenis achter. Onze haptotherapeuten zijn persoonlijk gescreend door Dinst en hanteren allemaal een persoonlijke aanpak, zodat je mensen met een goed gevoel thuis kunt uitnodigen. Maak je keuze uit onderstaande introductievideo’s en kies de haptotherapeut die jou het meest aanspreekt.

Alle haptotherapeuten zijn door Dinst gescreend .

De beste haptotherapeuten aan huis in Nederland

Haptotherapeuten in Nederland.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende haptotherapeuten aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een haptotherapeut waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een haptotherapeut aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze haptotherapeuten en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Haptotherapeuten zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een haptotherapeut die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Haptotherapeuten aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de haptotherapeut een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een haptotherapeut op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Haptotherapeuten aan op de volgende locaties.