Groepsreizen in Den Haag

Groepsreizen aan huis | Overige

Heb je zin in een groepsreis of vraag je je af hoe je je kunt aanmelden voor een groepsreis? Dinst biedt uitstekende organisatoren van groepsreizen. De organisatoren van groepsreizen die je via Dinst kunt vinden bieden reizen aan die je naar de mooiste plekjes brengen. Maak je keuze uit onderstaande groepsreis aanbieders en kies een organisator waar jij je goed bij voelt. Al onze dienstverleners zijn persoonlijk door ons gecontroleerd, dus boeken is helemaal veilig!

We hebben nog geen aangesloten dienstverleners die voldoen aan je zoekopdracht.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn. Vul het vragenformulier hieronder in of bel 085-2500821

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

Zoek je Groepsreizen in Den Haag?

Licht je hulpvraag hieronder toe. Dan gaan direct voor je op zoek. We nemen binnen één werkdag contact met je op.

Probeer een andere zoekopdracht.

Vind je niet wat je zoekt?

Probeer je zoekopdracht anders te formuleren of neem contact op met Dinst, we horen graag van je waar we je mee van dienst kunnen zijn.
bel 020-8950012

Of doe mee

Dinst is vooralsnog met name actief in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Haarlem. We zijn op zoek naar dienstverleners en regiocoordinatoren in alle regio's. Wil je ons helpen betrouwbare locale dienstverleners te vinden? Stuur een e-mail naar contact@dinst.nl

De beste groepsreizen aan huis in Den Haag

Groepsreizen in Den Haag.

In Den Haag op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende groepsreizen aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een groepsreis waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een groepsreis aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze groepsreizen en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Groepsreizen zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Hagenaren

Zoek je een groepsreis die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Groepsreizen aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de groepsreis een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een groepsreis op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Groepsreizen aan op de volgende locaties.