2 Fysiotherapeuten in Den Haag

Fysiotherapie aan huis | Gezondheid

Dinst heeft voor jou de juiste fysiotherapiepraktijken, fysiotherapeuten en bewegingstherapeuten voor bij je thuis geselecteerd. Ze bieden verschillende specialismen, zoals bekken fysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, arbeidsfysiotherapie of manuele fysiotherapie. Bekijk hieronder ons aanbod

Alle fysiotherapeuten zijn door Dinst gescreend .

De beste fysiotherapeuten aan huis in Den Haag

Fysiotherapeuten in Den Haag.

In Den Haag op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende fysiotherapeuten aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een fysiotherapeut waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een fysiotherapeut aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze fysiotherapeuten en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Fysiotherapeuten zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Hagenaren

Zoek je een fysiotherapeut die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Fysiotherapeuten aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de fysiotherapeut een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een fysiotherapeut op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Fysiotherapeuten aan op de volgende locaties.