1 Elektriciën in Den Haag

Elektriciëns aan huis | Klussen aan huis

Maakt de lichtschakelaar een vreemd geluid? Slaat de stoppenkast constant door? Of heb je andere problemen die een elektricien moet oplossen? Bij Dinst is een groot scala aan gediplomeerde en betrouwbare elektriciens verbonden. Kies uit onderstaande introductievideo’s om de elektricien te vinden die jou het meest aanspreekt. Maak vervolgens een directe afspraak met deze dienstverlener. Bij Dinst zijn alle diensten transparant en duidelijk uitgelegd, daarnaast zijn alle aanbieders van diensten door Dinst persoonlijk gecontroleerd. Wacht dus niet langer en boek je dienst.

Alle elektriciëns zijn door Dinst gescreend .

De beste elektriciëns aan huis in Den Haag

Elektriciëns in Den Haag.

In Den Haag op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende elektriciëns aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een elektriciën waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een elektriciën aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze elektriciëns en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Elektriciëns zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Hagenaren

Zoek je een elektriciën die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Elektriciëns aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de elektriciën een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een elektriciën op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Elektriciëns aan op de volgende locaties.