1 Cursus in Amersfoort

Cursussen aan huis | Overige

Zou je graag een cursus aan huis willen volgen? Dinst biedt betrouwbare en gecontroleerde aanbieders van cursussen in alle soorten en maten. Kies uit onderstaande introductie video’s een categorie en een bijbehorende cursus aanbieder, zodat je snel aan de slag kunt gaan met je nieuwste talentontwikkeling!

Alle cursussen zijn door Dinst gescreend .

De beste cursussen aan huis in Amersfoort

Cursussen in Amersfoort.

In Amersfoort op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende cursussen aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een cursus waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een cursus aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze cursussen en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Cursussen zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Amersfoorters

Zoek je een cursus die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Cursussen aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de cursus een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een cursus op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Cursussen aan op de volgende locaties.