8 Cosmetisch pedicures

Cosmetisch Pedicure aan huis | Gezondheid

Een fijne voetbehandeling kan je weer een hoop energie geven. Als je op zoek bent naar goede, betrouwbare pedicures zoek dan niet verder. Alle pedicure aanbieders die je via Dinst kunt boeken zijn gecontroleerde professionals. Wil je een fijne voetbehandeling thuis op de bank, zoek dan niet verder, want onderstaande pedicures zullen je op een fijne manier thuis helpen. Uit onderstaande introductie video’s kun je een keuze maken uit de cosmetische pedicure die jou het beste gevoel geeft. Bekijk en boek.

Alle cosmetisch pedicures zijn door Dinst gescreend en gemiddeld beoordeeld met een 8.5 (36 beoordelaars).

De beste cosmetisch pedicures aan huis in Nederland

Cosmetisch pedicures in Nederland scoren gemiddeld een 8.5 op basis van 36 referenties.

Op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende cosmetisch pedicures aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een cosmetisch pedicure waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een cosmetisch pedicure aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze cosmetisch pedicures en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Cosmetisch pedicures zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere beoordelaars

Zoek je een cosmetisch pedicure die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Cosmetisch pedicures aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de cosmetisch pedicure een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een cosmetisch pedicure op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Cosmetisch pedicures aan op de volgende locaties.