6 Computerhulpen in Den Haag

Computerhulp aan huis | Overige

Heb je een probleem rondom de besturing van de computer? Of zou je graag een lesje willen krijgen hoe je een leuke foto bij een e-mail kan versturen? Misschien ondervind je problemen met internet? Deze en andere vragen kunnen worden beantwoord door een van onze computerhulpen. Onze computerhulpenzijn gecontroleerde en betrouwbare helpers die op een leuke, sociale manier hun computerkennis beschikbaar stellen. Aan huis, lekker simpel. Bekijk onderstaande computer hulpen en kies jouw ideale computerhulp.

Alle computerhulpen zijn door Dinst gescreend en gemiddeld door Den Haag beoordeeld met een 9.0 (12 Hagenaren).

De beste computerhulpen aan huis in Den Haag

Computerhulpen in Den Haag scoren gemiddeld een 9.0 op basis van 12 referenties.

In Den Haag op zoek naar voorgeselecteerde en gescreende computerhulpen aan huis? Zoek, vergelijk en boek super simpel en snel een computerhulp waarbij je een prettig gevoel hebt bij jou of een dierbare thuis.

Een computerhulp aan huis die zorgzaam te werk gaat?

Al onze computerhulpen en overige dienstverleners zijn gezien door dinst.

  • Computerhulpen zijn persoonlijk gezien
  • Hebben zich geidentificeerd
  • Hebben een verklaring omtrent gedrag overlegd
  • Stellen zich voor met een persoonlijk introductiefilmpje
  • Worden beoordeeld door andere Hagenaren

Zoek je een computerhulp die rekening houdt met bijzondere omstandigheden?

Computerhulpen aangesloten bij Dinst zijn speciaal geselecteerd omdat zij ook graag een kwetsbare doelgroep zorgzaam van dienst zijn. Sommige hebben daarom reeds ervaring met omstandigheden waarin alzheimer, dementie, slechtziendheid, slechthorendheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking een rol speelt. Je kunt ook daarom bij het gratis uitwisselen van de contactgegevens de computerhulp een vraag stellen of op de hoogte stellen.

Meer hulp nodig?

Nieuw: Thuisservice van Dinst

Thuisservice is een nieuwe dienst van Dinst. Naast het brede aanbod van specifieke diensten zoals een kapster of pedicure aan huis kan je nu ook een zorgzame Dinstverleners kiezen voor dagelijkse ondersteuning. Denk aan de dagelijkse routine, gezelschap, maaltijd verzorging, licht huishoudelijk werk en vervoer en begeleiding.

Meer informatie over thuisservice
Een computerhulp op een andere locatie?

Daarnaast bieden wij ook Computerhulpen aan op de volgende locaties.