Lang en gelukkig thuis

Wie zoekt er nog meer betrouwbare diensten aan huis?

Het verhaal van Ida Smit

Mevrouw Smit is een nog zeer actieve en ondernemende mevrouw. Het is dan ook volstrekt niet aan haar te zien, dat ze 80 jaar is. Ze vertelt dat - hoewel ze geen ernstige klachten heeft - het uitvoeren van de dagelijkse bezigheden haar wel moeite kost.

Alles vergt meer inspanning en heeft meer tijd nodig. Naar een pedicure gaan is zo’n activiteit die haar meer moeite kost, vandaar dat ze naar een behandeling aan huis zocht. Via haar buurvrouw werd ze erop geattendeerd dat Dinst een dergelijke service aan huis mogelijk maakt.

Een afspraak maken

“Ik zocht op internet naar Dinst en via de website vond ik de naam van Ines Thompson. Hoewel het al laat op de avond was reageerde Ines direct en kon er een afspraak gemaakt worden voor een thuisbehandeling. Ook is de bereikbaarheid van Ines zeer goed per telefoon, dus al je niet zo bedreven bent met een computer kun je ook gemakkelijk per telefoon een afspraak maken,” vertelt Mevrouw Smit. “Vandaag is het al voor de derde maal dat Ines mij thuis behandelt. Dit is precies wat ik zocht.”

De behandeling

Pedicure Ines Thompson heeft alle benodigde spullen bij zich en gaat geroutineerd aan het werk. Ze bespreken wat er sinds de vorige behandeling is gebeurd en Ines constateert dat de crème die ze aanraadde een goed effect heeft gehad. Wat is haar ervaring met het geven van pedicure behandelingen aan huis? Ines antwoordt: “Ik vind het heel prettig. De omgeving heeft effect op de klant. Een salon is anders. Dat is ook leuk maar bij mensen thuis is het gezelliger en meer ontspannen.”

Diensten aan huis

Mevrouw Smit benadrukt nog eens hoe goed het is dat diensten aan huis worden aangeboden voor klanten die dat specifiek wensen. “Het belangrijkste is dat de behandeling onder een gezellige en ontspannen sfeer plaatsvindt. Zowel de klant als de dienstverlener moeten zich er prettig bij voelen”, aldus mevrouw Smit.

Dinst voorziet in betrouwbare diensten aan huis. De verhalen van de mensen die diensten afnemen vinden we heel leuk om vast te leggen en te delen. We komen daarom graag nog eens over de drempel!

Zoekt u ook een betrouwbare dienst aan huis?

Kijk op de Startpagina en bekijk de persoonlijke introductiefilms van onze klusjesmannen, thuiskappers, pedicures zoals Ines Thompson, computerhulpen en nog veel meer!


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals