Dinst zoekt voor deze functie een doortastende en empathische persoon met organisatietalent. Iemand met affiniteit voor ouderen, sociaal ondernemerschap en een flexibele start-up mentaliteit.

We zoeken iemand, liefst uit regio Amsterdam, voor 20-32 uur per week die senioren en hun mantelzorgers matcht aan onze Dinstverleners, de klantendesk beheert en wijkbijeenkomsten bijwoont. En tevens het centrale aanspreekpunt is voor de 150 aangesloten Dinstverleners. De functie is een combinatie van klant contact en operationele taken.

Dinst wil meegroeien met de zorgvraag van haar klanten. Onderdeel van deze functie is screening en training van dienstverleners zodat de kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd blijft. (medische) Ervaring in de thuiszorg is daarom een pre en je weet de juiste vragen te stellen. Daarnaast ben je daadkrachtig waardoor je goed kan meegaan in het ondernemende karakter van de start-up. Je weet op de juiste warme manier je verhaal te vertellen aan de telefoon, bij een intake of bij het geven van een presentatie tijdens een bijeenkomst. Je maakt gebruik van een netwerk en ziet kansen.

Denk je dat jij de juiste persoon hiervoor bent? Neem dan contact met me op en kom langs voor een kop koffie.

Fleur@dinst.nl / 085-2500821