Actueel

Met mooi gelakte voetjes de dansvloer op bij Danspaleis!

De PD (=PlatenDraaier) trekt de ouwe krakers uit de koffer zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal.

Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement met een bevlogen PD, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en heren geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Kortom, een vrolijk feest van herkenning!

Let op! Op beide edities zullen er medewerkers van Dinst aanwezig zijn om hun diensten kosteloos aan te bieden. Zo gaat u met mooi gelakte nagels de vloer op dankzij onze pedicure Ines. Of kunt u volledig ontspannen de dansvloer op dankzij een heerlijke voetmassage van Tina! Dinst is dé website voor betrouwbare diensten bij je thuis, makkelijk via internet te boeken. Alle dienstverleners zijn persoonlijk gescreend door Dinst of haar lokale partner. Meer informatie? Kijk op www.dinst.nl of bel met 020-8950012.

Ook dansen en zingen zoals vroeger? U bent van harte welkom bij deze vrolijke middagen op:

  • Donderdag 18 augustus van 15.00-17.00u in Grand Café Frankendael op de Middenweg 116, 1097 BT Amsterdam. Entree: € 2,50. Komt u met het OV? De locatie is te bereiken met tram 9 en bus 41.

  • Zondag 21 augustus van 15.00 tot 17.00 uur in het Lloyd Hotel op de Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam. Entree: € 2,50. Komt u met het OV? De locatie is uitstekend bereikbaar met tram 26 (halte Rietlandpark).

Ps. Kinderen, kleinkinderen, mantelzorgers, buurtbewoners en andere bekenden ook van harte welkom!


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals