Actueel

Met kerst hoort niemand alleen te zijn

Dinst brengt ouderen een warme kerst met de kerstboomservice

Het is bijna kerst! Voor velen de warmste tijd van het jaar. Maar dat geldt lang niet voor iedereen. Helaas hebben teveel mensen geen familieleden of vrienden om zich heen waarmee ze rondom de kerstboom kruipen om cadeautjes uit te pakken en te genieten van een heerlijk diner. 200.000 ouderen krijgen maar één keer per maand bezoek. Daar willen wij als sociale organisatie die zich inzet voor ouderen natuurlijk wat aan doen. En wel door middel van onze speciale kerstboomservice.

Omdat het kerst is bieden we nu een speciale actie. Onze Dinstverleners aan huis bieden ouderen niet alleen ondersteuning en gezelschap, maar ze nemen nu ook een kerstboom voor je mee! Boek je voor de Kerst een Dinstverlener aan huis, dan krijg je daar een gratis kerstboom bij die natuurlijk wordt opgetuigd onder het genot van de bekendste kerstliedjes :) *

Neem contact met ons op via dit formulier dan bellen we je direct terug of bel ons voor meer informatie 085-2500821.

*Deze kerstboomactie geldt voor mensen die zich als nieuwe klant aanmelden bij Dinst voor een Dinstverlener aan huis.


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals