verhalen

Dinstverlener Tom

Manusje van alles staat graag voor u klaar

"Ik ben inzetbaar voor veel verschillende hulpvragen."

Regio: Gooi en Vechtstreek

"Ik hou van afwisseling en heb veel verschillende dingen in mijn leven gedaan. Van oorsprong ben ik bouwkundige maar heb ook een agogische opleiding voltooid. Daarnaast heb ik veel horeca ervaring die ik voornamelijk heb opgedaan in diverse zorginstellingen. In het dagelijks leven ben ik massagetherapeut en werk van huis uit. Klusjes in en om het huis vind ik leuk om te doen. Maar ik vind het ook heerlijk om iets te koken of bakken. Boodschappen doen of het huis een beetje opruimen moet ook af en toe gebeuren. Verder ga ik graag wandelen, naar musea, het theater, winkelen, en vind ik het heerlijk om een spelletje te doen of ergens een kopje koffie te drinken. Ik ben sociaal en maak graag een praatje. Voor het halen en brengen naar arts, ziekenhuis of wie dan ook kun je bij mij ook terecht. Kortom, ik ben inzetbaar voor veel verschillende hulpvragen."

Meer informatie:
Tom is Dinstverlener in de regio Gooi en Vechtstreek. Wil je ook ondersteuning van Tom? Neem contact op met Dinst voor meer informatie op 085-2500821.


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals