verhalen

Dinstverlener Gerrit

Handige Harrie met een luisterend oor

"Ik hoop u gauw te ontmoeten zodat u langer en veilig in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen."

Regio: Gooi en Vechtstreek

"Nu ik gestopt ben met werken, wil ik graag onder de mensen blijven. Dus om wat voor ouderen te doen lijkt me erg leuk. Van oorsprong was ik hovenier. Ook heb ik heel lang op begraafplaatsen gewerkt en veel begrafenissen gedaan dus ik heb veel levenservaring over verlies van dierbaren. Je kan mij inzetten voor verschillende diensten. Het lijkt me erg leuk om te kunnen helpen en ik ben erg dienstbaar ingesteld. Ik ben erg vroeg met pensioen gegaan, stil zitten is niets voor mij, dus ik hoop dat er mensen zijn in Gooi en Vechtstreek die mensen zoeken zoals ik, die nog wat willen betekenen voor anderen.

Ik kan uw tuin seizoenklaar maken, ik kan u helpen de post op orde te brengen, de boodschappen te doen en ik ben gek op koken. Ook voor het halen en brengen naar de huisarts of het ziekenhuis kunt u bij mij terecht.

Ik hoop u gauw te ontmoeten en u te kunnen ondersteunen zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen."

Meer informatie
Gerrit is Dinstverlener in de regio Gooi en Vechtstreek. Wil je ook ondersteuning van Gerrit? Neem contact op met Dinst voor meer informatie op 085-2500821.


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals