verhalen

Dinstverlener Fien

Mervina, door velen Fien genoemd

Als je behoefte hebt aan gezelligheid of praktische hulp bij verschillende dingen zoals boodschappen, administratie, gezond eten of persoonlijke verzorging, iemand die je kunt vertrouwen. Bel Fien!

Regio: Amsterdam

"Al jaren gaat mijn hart uit naar de zorg omdat ik mij oprecht begaan voel met het welzijn van anderen en interesse heb in andermans verhaal. Ik heb twee jaar met veel plezier in een woon-zorgcentrum voor ouderen gewerkt en heb hier mogen ervaren dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Momenteel richt ik mij graag meer op begeleiding omdat ik het fijn vind om samen de tijd te hebben om verschillende dingen te kunnen doen die belangrijk zijn voor de cliënt. Ik kan ondersteunen bij de dagelijkse taken, helpen met de administratie, dingen regelen, samen projecten aanpakken (zoals spullen uitzoeken/opruimen) begeleiden naar de dokter, klaarstaan als nodig, of gewoon leuk op stap en samen van het moment genieten!"

Een dagje mee met Fien
Vind je het leuk om meer over mij te lezen? Klik hier voor de blog.

Meer informatie
Fien is Dinstverlener in regio Amsterdam. Wil je ook ondersteuning van Fien? Neem contact op met Dinst voor meer informatie op 085-2500821.

Reviews
Dhr. Daniels over Fien:

"Fien heb ik altijd graag over de vloer. Als dienstverlener krijgt ze een 9, Ik vind het fijn met haar. Ze brengt gezelligheid en samen oefenen we Frans!"


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals