Actueel

Dinst helpt je dat vakantiegevoel vast te houden

Heerlijke vakantie gehad en weer druk aan het werk? Erg moeilijk om dat vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden. Een extra uitdaging als je ook de zorg voor je moeder of vader weer oppakt waar je de boodschappen en het huishouden voor doet. Na de vakantie wil je toch niets liever dan een bezoekje aan je moeder/vader, opa of oma brengen om gezellig bij te kletsen en de vakantiefoto's te bekijken. Bij Dinst begrijpen we dat en we helpen je om dat relaxte gevoel nog even langer vast te houden. Daarom geven we handige tips en trappen af met onderstaand filmpje en speciale actie. Kijk en luister hoe oprichter Olivier Coops zijn vakantie heeft beleefd en lees meer over de actie.

Olivier Coops vertelt over zijn vakantie in Nederland en de speciale actie.

ACTIE THUISSERVICE HULP BIJ HUISHOUDEN : NIET TEVREDEN, GELD TERUG
De ervaren en betrokken "dinstverleners" van Dinst nemen met alle liefde de huishoudelijke taken en de boodschappen van je over. Zo kun jij voorkomen dat de stress er weer insluipt. Bij Dinst koppelen we je aan de dinstverlener die bij jou en je wensen past. Eén persoon die je helpt bij het huishouden, de boodschappen en die een wandelingetje maakt of met je meegaat naar het ziekenhuis. En ben je na de eerste afspraak niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Wil je meer informatie? Ga naar deze pagina of neem contact met ons op via 085-2500821. Vermeld bij de aanvraag even dat je gebruik wilt maken van deze actie. De actie geldt voor afspraken die voor 1 november 2017 plaatsvinden.


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals