Actueel

Dinst en BeterThuis bundelen krachten

PERSBERICHT

De markt voor seniorendiensten verandert. De vanzelfsprekendheid van ondersteuning thuis of een plaats in een bejaardentehuis is niet meer. Ouderen en hun naasten gaan steeds vaker zelf op zoek naar de juiste, betrouwbare en persoonlijke, ondersteuning aan huis. Dinst, de website voor diensten bij je thuis, en BeterThuis, de marktplaats voor senioren services, bundelen krachten met de ambitie de beste landelijke marktplaats voor diensten aan huis neer te zetten. De activiteiten van BeterThuis worden vanaf 1 november 2016 onder de vlag van Dinst verder uitgevoerd.

Kiki Hirschfeldt, medeoprichter BeterThuis: "Voor ons was het een logische keuze om te kiezen voor schaalvergroting, zodat het doel van BeterThuis nog beter bereikt kan worden: bijdragen aan een fundamentele verbetering van de zorg zodat ouderen langer op een prettige manier thuis kunnen wonen. Met Dinst hebben wij een goede partij gevonden, waarin we alle vertrouwen hebben. Beide sociale ondernemingen zien de noodzaak van veranderingen in de zorg, en hebben sterk overeenkomstige ideeën over hoe een digitaal platform daaraan kan bijdragen, door vraag en aanbod op een kwalitatieve en tegelijkertijd laagdrempelige manier te matchen."

Olivier Coops, oprichter Dinst: "Wij zijn erg blij met de komst van BeterThuis en haar medewerkers. Hun expertise met de doelgroep ouderen sluit perfect aan bij onze groeiambitie. Het aantal matches tussen dienstverleners en senioren groeit snel. Op dit moment matchen we op weekbasis alleen al in Amsterdam ruim 30 mensen. Samen met BeterThuis hebben we 500 persoonlijk gescreende dienstverleners met ieder een persoonlijk introductiefilmpje. Dat is uniek in Nederland. Van kapster, pedicure en klusjesman tot thuishelpers die ondersteunen met boodschappen, een wandelingetje of huishoudelijke taken. Voor verpleging en verzorging verwijzen we door naar andere organisaties. Dat is een ander vak."

DINST
Herengracht 182
1016 BR Amsterdam
(020) 895 00 12
www.dinst.nl


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals