Actueel

Dinst Mantelzorgcadeau: ontvang 1e uur ondersteuning gratis

Verwen jezelf of een ander met een extra uurtje tijd voor jezelf

Dinst biedt alle vormen van dagelijkse of wekelijkse ondersteuning, begeleiding en gezelschap in en rondom het huis. Zodat je fijner langer thuis kunt blijven wonen wanneer je ouder wordt. 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Dinst wil de mantelzorger ondersteunen en geeft een cadeautje.

Jouw Dinstverlener is een vertrouwd gezicht aan huis met wie je samen boodschappen doet of kookt, het huishouden doet, naar het ziekenhuis gaat, wandelt of een kleine klus doet. Je bepaalt zelf wanneer dat nodig is en waarvoor. Hierdoor heb je meer tijd en ruimte voor leuke dingen en om samen met vrienden en familie te genieten.

Ontvang nu het eerste uur ondersteuning gratis

Om ervoor te zorgen dat je meer tijd hebt voor jezelf of voor leuke dingen, ontvang je nu het eerste uur ondersteuning ter waarde van € 19,95 gratis! De Dinstverlener doet de boodschappen en het huishouden bij je dierbare zodat jij iets leuks kan gaan doen. Het gratis uur dient te worden afgenomen voor 15 januari 2018. Heb je interesse in deze actie? Klik dan op onderstaande Start knop en laat je gegevens achter. Of bel met Dinst op 085-2500821 en geef de kortingscode 'Ikgeefeenmantelzorgcadeau'.

powered by Typeform

Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals