tips

Achter die geraniums vandaan als je er nog achter zat

Lekker op vakantie deze zomer? Of blijf je in de buurt van huis? Graag geef ik de komende tijd leuke tips voor de zomer om met je moeder op stap te gaan of zelf te laten ondernemen met een vriendin of begeleider als jij even lekker bijtankt op je welverdiende vakantie.

1) Camping Camembert met pindakaas

Hoe heerlijk is het om gewoon in eigen land lekker op de camping te staan. Kun je zelf niet meer kamperen? Daar hebben ze in Utrecht wat op bedacht. Camping Camembert met pindakaas staat namelijk in de achtertuin van Huis aan de Vecht zodat ook de bewoners van het verzorgingshuis gezellig kunnen vertoeven in een tentje of kunnen genieten van marshmallows bij het kampvuur. Wel met verstelbare bedden en het douchen gebeurt in het verzorgingshuis. Ze hoeven dus niet met wc-rol onder de arm naar het toilethuis te lopen. Ook worden er speurtochten georganiseerd en ze gaan heerlijk gourmetten.

2) Ligconcert in onder andere Scheepvaartmuseum

Hoe bijzonder is het om te genieten van een heerlijk klassiek concert terwijl je ligt! En dan tegelijkertijd de bijzondere omgeving van het Scheepvaartmuseum te bewonderen. Het Open Pleyn,
de binnenplaats, bevat een overkapping bestaande uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Wees er snel bij want de concerten zijn bijna uitverkocht.

3) Beleef het allergrootste Zwanenmeer

Van 22 augustus tot 12 september staan maarliefst 80 dansers van het Shanghai Ballet het Zwanenmeer te dansen in Amsterdam, Den Haag, Breda, Rotterdam en Den Haag. Prachtig en kun je niet missen!

Je kan het natuurlijk ook zelf proberen....getuige dit filmpje gemaakt door bewoners van een Amerikaans bejaardentehuis.


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals