Lang en gelukkig thuis

Toppers in de zorg

De vernieuwingen van 2014

Op het gebied van zorg zijn er vele vernieuwingen gaande. Het is moeilijk om alle ontwikkelingen bij te houden. Daarom biedt de Zorgchart 100 een overzicht aan toppers in de zorg!

Op 8 januari zal de zorgtopper van 2014 bekend worden gemaakt. Uit 150 inzendingen zijn 10 verhalen geselecteerd die kans maken om zorgtopper van 2014 te worden.

De Zorgchart 100 is een iniatief van ActiZ, Bureauvijftig en BNR radio. Het is gericht op de meest vernieuwende, inspirerende en verrassende verhalen van mensen die de zorg op een bijzondere manier hebben veranderd.

Kanshebbers zijn o.a. Kees Veldboer van Stichting Ambulance Wenst. Hij vervult laatste wensen voor niet-mobiele terminale patiënten. Monique Schenk geeft wekelijks muzieklessen om zo mantelzorgers en dementerenden dichter bij elkaar te brengen. Een ander iniatief is de Dementheek. Dit iniatief van Debby Faber en Silvia Molina verhuurt boeken, films cd’s etc. van vroeger. Het doel is om mensen met dementie te prikkelen.


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies