verhalen

Collega Harrie over zijn herinnering aan de zomervakantie

A bowl of bananas
Eén van mijn eerste herinneringen als een kleine jongen is van een van de vele familie zomervakanties in Duitsland. Op een kleine gemeente camping, een klein uurtje van de Nederlandse grens, hadden mijn opa en oma namelijk een sta-caravan. Destijds al met pensioen, waren opa en oma daar altijd wel te vinden. Mijn ouders maakten hier ook al te graag gebruik van om tijdens de vakantie zelf ook een beetje te kunnen ontspannen.

Zo waren mijn ouders een keer een wandeling aan het maken, iets waar ik in die tijd nog te kleine benen voor had, en was de zorg van mij overgelaten aan opa en oma. Ik was redelijk onderzoekend en besloot na een uurtje zandbak toch eens buiten het hekje te gaan kijken. Natuurlijk mocht dit niet, maar dit maakte het alleen maar leuker. Helaas voor mij was ik na een tijdje volledig de weg kwijt en veranderde het vrolijke avontuur al snel als wat op die leeftijd kan worden ervaren als een ware nachtmerrie. Om mij heen kijkend kon ik maar niet de caravan van mij opa en oma vinden. Uiteindelijk werd ik gered door mijn opa die zich toch begon af te vragen waar ik uithing. Erg druk had hij zich niet gemaakt, aangezien ik bij de buren in de tuin zat…

De zorg voor elkaar, licht of zwaar, gaat gewoon door in de zomervakantie.

Mijn naam is Harrie Pieters en ik ben twee maanden geleden begonnen bij Dinst als "full stack developer". Dat houdt in dat ik me bezig houd met de techniek achter de website, maar daarover binnenkort meer.

Deze blog is geschreven in het kader van onze zomerse puzzelactie. Wil je ook kans maken op mooie prijzen? Download hier de puzzel.


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals