Actueel

Een speciaal cadeau voor Moederdag! Blog van Fleur

Als klein blond meisje met krullen klom ik al op een roze stoel om de onderkant van de ramen te kunnen lappen. Veel hoger dan dat kwam ik niet. Op mijn 12e deed ik er nog een sopje bovenop toen ik mijn moeder blij maakte met een speciaal cadeau voor Moederdag. Ik gaf mijn moeder een speciaal zelfgemaakt couponboekje! Dit boekje zat vol met tegoedbonnen voor verschillende klussen in en rondom het huis. Als hardwerkende mama die ook nog zorgde voor mijn oma, kon ze wel wat hulp gebruiken. En dus wist ik haar heel blij te maken met meerdere coupons voor een strijkbeurt (wat mijn moeder niet graag deed), een poetsbeurt van de badkamer, het stofzuigen van het hele huis en zelfs meerdere keren afwassen of koken.

De keuken was mijn moeders territorium, maar ik probeerde via deze weg toch ook een plekje te bemachtigen. Hoewel mijn moeder niet alle tegoedbonnen bij mij inleverde, werd ik toch aangemoedigd om haar te helpen in het huishouden. Helaas voor haar zijn de bonnen vandaag de dag niet meer geldig en heb ik zelf een fulltime baan en een huishouden. Toch wil ik haar graag weer blij maken met een bijzonder geschenk en daarom zal ik deze Moederdag mijn ouderwetse couponboekje aanvullen. Mam, jij krijgt van mij een speciaal Moederdag cadeau!
abowlofbananas

Dit is mijn associatie met Moederdag. Mijn naam is Fleur Kaldenberg en ik ben sinds kort de nieuwe Community Manager bij Dinst. Ik ben er voor de gebruikers en hoor het graag als er vragen of opmerkingen zijn. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan en ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met Moederdag of met Dinst. Een foto van het blije cadeaumoment mag ook! Deze verhalen en ervaringen mag je delen door een mailtje te sturen naar fleur@dinst.nl


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals