verhalen

Nieuwe Dinst film: Lucy & Dinie

Nieuwe Dinst film: Lucy & Dinie

Heb je onze nieuwe promotievideo al gezien? In 1 minuut zie je precies wat Dinst doet, voor wie en door wie, hoe leuk is dat!

Dinie, 83 jaar, woont in een prachtig huis aan het water in Amsterdam. Ze woont met veel plezier in haar oude havenopzichters-woning en zelfstandig blijven wonen staat voor haar hoog in het vaandel. De hele tocht naar de kapsalon is echter iets waar Dinie niet veel zin meer in heeft. Thuisgeknipt worden, door een betrouwbare thuiskapster van Dinst is dan ook een ware uitkomst.

In de video komt Lucy, thuiskapster bij Dinst, bij Dinie thuis. Dinie heeft een parkietje, Kiekje genaamd. Lucy is vroeger in Braziliƫ zangeres geweest en is ook dol op dieren. Lucy en Dinie genieten samen van de gezelligheid van een parkietje en Lucy zingt een liedje. Maar bekijk vooral zelf hoe het is om thuis geknipt te worden... Ook iets voor jou?


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals