Actueel

Werken in de thuiszorg beu? Meld je aan op Dinst!

Oproep

Terwijl verzorgingshuizen sluiten en senioren langer zelfstandig thuis blijven wonen, bezuinigt de regering op de zorg thuis. Dinst.nl, het platform voor diensten bij je thuis, doet een oproep aan iedereen met een zorghart. Ben jij het werken bij een thuiszorgorganisatie beu? Staat je baan op de tocht en wil jij je werk voor senioren voortzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Red de zorg

De thuiszorg is momenteel een zeer actueel en veelbesproken onderwerp. FNV zal volgende week 1 miljoen handtekeningen aan staatssecretaris van Rijn aanbieden. Dominee Gremdaat doet een oproep om de thuiszorg te redden naar aanleiding van het mogelijke faillissement van TSN Thuiszorg, waardoor 12.000 banen op de tocht komen te staan. Er staat veel op het spel, maar de uitkomsten van het thuiszorgdebat zijn vooralsnog niet duidelijk.

Zelfstandig thuis blijven wonen

Mensen hebben recht op zorg. In de praktijk zijn het vaak praktische, niet zorggerelateerde zaken die mensen zelfstandiger en gelukkiger thuis doen laten wonen. Aandacht van vrijwilligers is belangrijk, maar het vormen van een eigen netwerk met fijne dienstverleners lijkt nog veel belangrijker. Het zijn vaak de kinderen van, of buren die deze zaken regelen. Het is soms lastig een schoonmaker, thuiskapper of pedicure te vinden die aan huis komt en een kop koffie blijft drinken. Of een vast iemand voor de kleine klusjes die beleefd is en niet meteen voorrijkosten rekent.

Om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen zijn er allerlei ondersteunende diensten nodig. Dinst brengt diensten van de thuiskapper, pedicure, schoonmaker en klusjesman samen in één online loket. Op de website presenteert elke Dinstverlener zich met een persoonlijke video, transparante prijzen en reviews. Dinst geeft daarbij invulling aan begrippen als: Veiligheid, Aandacht, Continuïteit en Feedback .

Word zelfstandig dienstverlener

Dinst doet een oproep voor alle mensen met een zorghart. Via Dinst kun jij jezelf aanbieden als zelfstandig dienstverlener. Dat is wellicht even wennen na een dienstbetrekking, maar het heeft ook voordelen. Heb je geen zin meer om bij een logge en massale organisatie te werken? Wil je met liefde en aandacht, senioren ergens mee helpen tegen een eerlijke vergoeding?

Meld je dan nu aan op Dinst.nl!

Fotobijschrift: Dinstverlener Ines Thompson biedt cosmetische en medische pedicurebehandelingen aan huis aan. Fotografie: Dinst.


Reacties

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang af en toe een e-mail met handige tips en advies over fijner langer thuiswonen. We versturen geen spam, houden je informatie prive en je kan je op elk moment weer afmelden.

Ontvang af en toe een handige update met tips en advies

Algemeen
Mantelzorg
Zorgprofessionals